Over ons

Bekijk nu de collecties zoals ROFFA. van Rotterdam Brands  in onze webshop! Rotterdam, de havenstad die nooit slaapt en waar hard wordt gewerkt met opgestroopte mouwen.

Niet lullen maar poetsen, geen woorden maar daden. De stad van landskampioen Feyenoord die Champions League gaat spelen tegen de grootste voetbalclubs uit Europa in het mooiste voetbalstadion van Nederland; de Kuip.

Draag ROFFA. en onze andere Rotterdamse kleding met trots en laat zien dat jij van Rotterdam houdt. Draag de hoodies in de winter of draag onze classic t-shirts op uw vrije zondag. Er is bij ons een breed assortiment aan kleding voor ieder.  

 

Roots in Rotterdam

Bij ons vindt u al uw zomer en winter t-shirts, petten, hoodies, truien, vesten en meer. De merken op Rotterdam Brands zijn ontstaan vanuit de roots van Rotterdam. De kwalitatief hoogwaardige kleding met herkenbare pasvorm sluit dan ook naadloos aan bij de stijl van de stad. 

 

 

Draag comfort en de beste stof

Kwaliteit voorop

Onze kleding is gemaakt van het beste biologisch katoen en gaat daarom heel lang mee. Organisch katoen zorgt ervoor dat de kleding niet zal krimpen in de was en altijd zijn soft touch zal bewaren. Dit is dan ook waar wij ons willen onderscheiden.

Organisch Katoen

Stijl en duurzaamheid

Focussen op duurzaamheid is geen optie meer maar een must. Bij Rotterdam Brands is zowel onze productie als de levering van onze kleding volledig duurzaam.

Wij zijn up to date

Vernieuwende collecties

Rotterdam Brands is continue bezig met het toevoegen van nieuwe designs en vernieuwde modellen. Uiteraard gaan wij mee met zomer en winter collecties maar ook houden wij de huidige kledinglijn up-to-date.

Collectie